Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra politica de cookies. D'acord Més informació

ENGINYERIA

Si vols llogar o vendre un habitatge de la seva propietat, és requisit obligatori actualment disposar de la cèdula d'habitabilitat. Les actuals tenen un període de validesa de 15 anys, però abans aquest termini era de 10, de manera que és probable que la seva hagi caducat.

Nosaltres oferim el servei de tramitació de cèdula a través dels nostres dos arquitectes, portant-lo a terme de la manera més ràpida possible.

Ens encarreguem, a través del nostre arquitecte, de la tramitació del certificat energètic, document obligatori avui dia, per a qualsevol contracte de lloguer o venda, sigui d'habitatges, locals comercials o despatxos.

Realitzem el tramiti de la manera més ràpida possible perquè el client pugui solucionar aviat aquest tràmit.


REPARACIONS

Posem a la seva disposició operaris i professionals d'àmplia experiència pel que fa a rehabilitacions, obres, reformes integrals de pisos, pintura i tot tipus d'instal·lacions. Des serralleria fins fusteria o electricitat.