Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra politica de cookies. D'acord Més informació

Un equip de confiança

Treballem com Assessors Immobiliaris des de 1980 oferint els millors serveis al client, en l'assessorament i gestió de les seves propietats. Demostrant un compromís fora del comú amb els seus clients. El nostre lema és: BUSCANT FORMULES, TROBANT SOLUCIONS.

Integrats per dinàmics professionals de vendes i lloguers immobiliaris, de contrastada experiència, que constantment demostren la seva alta capacitat per produir resultats en aquest exclusiu sector d'alta exigència pels seus clients.

Disposem de servei de: administrador de finques col·legiat, advocats, agents immobiliaris, Assessor fiscal i Arquitecte. Un complet equip de professionals per assessorar-lo en tots els sectors jurídics i immobiliaris.

L'objectiu és que els nostres clients tinguin un dia a dia més fàcil, escoltant els seus problemes, analitzant-los i oferint-los les solucions més òptimes.

Andreu Group ® està integrat per un gran equip de dones i homes, amb la mateixa filosofia, sent el gerent de la secció immobiliària Daniel Rodés Pascal, Administrador de Finques col·legiat, des de l'any 1.980. La nostra marca és marca registrada.

A Catalunya per poder exercir com a agents immobiliaris hem d'estar inscrits obligatòriament en el Registre d'Agents Immobiliaris, registre que té com a finalitat afavorir la transparència en el sector immobiliari i garantir la protecció als consumidors. La compra, la venda i la valoració d'immobles impliquen una professionalització específica, profunda i rigorosa. La intermediació immobiliària sense aquest requisit està penalitzada per la llei. Estem registrades amb el número 4607.

Estem situats en ple Eixample de Barcelona a Gran Via nº 704, baixos 2a, - 08010 - Barcelona (cantonada c. Bailèn). En unes còmodes instal·lacions dins d'un edifici modernista, davant de la sortida del metro Tetuan. El nostre local, a peu de carrer, disposa de dues plantes així com dos aparadors que donen a xamfrà.

Molts despatxos anuncien que el servei d'atenció al client és la seva prioritat però moltes vegades aquest propòsit no es compleix en la pràctica, per l'absència d'un interès veritable en solucionar els problemes de les persones. Nosaltres procurem que tot el nostre personal tingui molt clar aquest interès i el tracte amable amb els nostres clients. Tenim el compromís de resoldre qualsevol assumpte amb rapidesa visitant immediatament les finques, en cas d'alguna incidència que precisi la nostra presència.