Aquesta web utilitza galetes de tercers. Si segueixes navegant per la nostra web, considerem que acceptes la nostra politica de cookies. D'acord Més informació

SEGUIMENT AL PROPIETARI

Amb una informació contínua de tots els resultats i incidències que es desenvolupin al voltant de la gestió de la seva propietat, així com informació detallada de tot el que esdevingui en el mercat immobiliari i que pugui resultar d'interès per a la consecució dels nostres objectius.

SEGUIMENT AL COMPRADOR

Tota persona que mostri algun interès per la seva propietat entra a la nostra base de dades, on se li fa un seguiment periòdic fins al moment en què compra o lloga.

QUALIFICACIÓ DEL COMPRADOR O LLOGATER

A l'hora de vendre o llogar la seva casa no es tracta que la vegin com més clients millor, sinó aquells que han estat qualificats anteriorment i la seva propietat s'adapti a les seves necessitats.

GESTIÓ ECONÒMICA

Des del moment en què es rebi el senyal de compra o lloguer d'un client i fins a la signatura del contracte d'arrendament o l'escriptura de compravenda, GROUP ANDREU es compromet a rebre les diferents entregues i posar-lo tot seguit en coneixement de la propietat.

GESTIÓ BANCÀRIA

Tenint en compte que ens movem en un mercat en el qual la majoria dels clients necessiten fins al 100% per la compra d'una propietat, GROUP ANDREU ® colabora amb financeres i entitats que estudien cada cas de manera personalitzada, inclòs amb reunions prèvies al nostre despatx, sense compromís.

GESTIÓ DEL CONTRACTE I ESCRIPTURA

A partir de la senyalització de la seva propietat un equip de professionals es posen en marxa per organitzar i dirigir la signatura dels contractes de lloguer, el de compravenda i l'Escriptura Pública. Vostè sempre tindrà la tranquil·litat d'estar en mans dels millors assessors.

ESTUDI DE MERCAT

El primer després de la signatura del nostre contracte és presentar-li un estudi de mercat de la zona i saber quan s'han llogat o venut les últimes propietats similars a les seves per posar el preu més adequat a la seva propietat dins del preu de mercat.

DEDICACIÓ COMPLETA

Els venedors de GROUP ANDREU són professionals de dedicació exclusiva a la gestió immobiliària elegits entre els més qualificats, aconseguint els millors resultats. Tots els venedors, sense excepció, disposen d'experiència contrastada en el sector. No fem horari intensiu a l'estiu ni tanquem per vacances.